CLICK ME

Naši partneri

 

GPA Serbia

GPA Serbia je strateški partner Evropskog omladinskog centra i Global Travel Grupe, koji zastupaju Evropsku omladinsku karticu (EYCA), Međunarodnu studentsku identifikacionu karticu (ISIC) i omladinske programe razmene (Work&Travel)sa ciljem povećanja mobilnosti mladih u Srbiji.

Večernje novosti

Dnevene novine sa tradicijom od 60 godina . Mimo distribucije u nekim zemljama regiona i velike čitanosti Večerenje Novosti poseduju i veoma razvijeno online izdanje

ATPI

ATPI je jedno od vodećih i priznatih svetskih preduzeća za upravljanje putovanjima i događajima. Fokus je na pružanju rešenja za putovanja i događaje koji podržavaju poslovni uspeh klijenata. To se sprovodi pomoću četiri specijalizovana brenda koji su posvećeni korporativnim, energetskim, transportnim i sektorima za sportski menadžment. 

Pink

Jedna od najpoznatijih i najvećih  televizija u regionu. TV Pink poseduje više televizijskih kanala specijalizovanih za različite oblasti počevši od kanala koji emituju samo filmove do kanala koji emituju muzičke spotove.

Ringier Axel Springer

Ringier Axel Springer vodeća je izdavačka kuća na teritoriji Srbije, u čijem portfoliu se nalaze brojna visokotiražna štampana izdanja i najposećeniji internet sajtovi. Brednovi „Blic“, “24 sata”, “Alo”, “Blic žena”, “Puls”, NIN i “Auto Bild” danas spadaju u najtiražnija i najčitanija štampana izdanja u Srbiji.

Viva Travel Agency

Turistička agencija Viva je osnovana 2003. godine, poseduje licencu OTP 61/2010 za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu i aktivna je YUTA članica. Naša turistička ponuda može da se svrsta u najraznovrsniju i najpovoljniju.

Banca Intesa

U Banca Intesa pronaći ćete sigurnost koju tražite, jer mi smo vodeća banka u Srbiji, banka u čiju snagu veruje više od 1,5 miliona klijenata. Kao deo Intesa Sanpaolo pružamo vam pouzdanost koja je rezultat finansijske snage i znanja jedne od najstabilnijih međunarodnih bankarskih grupacija.

Oktopod Travel

Oktopod Travel. Dokaz uspeha je i priznanje koje dodeljuje YU TRAVEL revija za Šampiona turizma Srbije i Crne Gore kao najboljeg organizatora putovanja za Grčku 2005, 2006. i 2007. godine i Šampion turizma Srbije za organizatora putovanja za Grčku 2008. godine.

Galileo International

Galileo International ima vodeću ulogu u globalnoj tehnologiji još od 1971. Njegova osnovna delatnost je obezbeđivanje elektronske globalne distribucije usluga u sektoru turizma pomoću kompjuterizovanog rezervacionog sistema, vodećih proizvoda i inovativnih internet rešenja.

Generali Osiguranje

Generali Osiguranje je jedan od vodećih učesnika na domaćem tržištu osiguranja, koji se uspešno bavi svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja. Kompanija od osnivanja (1998) beleži brz i stabilan razvoj i danas je tržišni lider u životnom osiguranju, dobrovoljnom zdravstvenom i međunarodnom putnom osiguranju.

Sunline Travel

Sunline Travel je mladi touroperator u vlasništvu prestižne tunižanske grupacije Sunshine Holiday u čijem je vlasništvu i najveći lanac hotela u Tunisu El Mouradi. Sunline Travel je prvi specijalizovani turoperator za prodaju i organizaciju putovanja u Tunis, osnovan u Maju 2007. godine.

easyJet

EasyJet osnovana 1995. godine. Glavna baza kompanije je na londonskom aerodromu Getvik ali je sedište kompanije na aerodromu Luton. EasyJet je prepoznatljiv po svojim narandžastim avionima. To je prva kompanija koja je počela da prodaje karte preko call centra.

Olympic Air

Olympic Air koja je otvorila nebo za sve Grke. Ne samo da je sinonim za sigurnost, nego je i tačka oslonca i ponosa generacija i generacija - uzimanje istorijskog logoa šest ispreplitanih prstenova sa svih krajeva sveta.

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines koja je počela da radi 1990. godine kao čarter avioprevoznik. Pegasus Airlines je danas druga po veličini turska avio kompanija koja obavlja intenzivan domaći saobraćaj po lowcost konceptu. Pegasus Airlines leti do brojnih evropskih destinacija prvenstveno na Balkanu i u Nemačkoj. U našem regionu Pegasus obavlja redovan saobraćaj do Skoplja, Sofije i Prištine dok prema Beogradu obavlja čarter saobraćaj.

Belavia Airlines

Avio kompanija Belavia Airlines sa sedištem u Minsku. Povezuje mnoge gradove iz istočne Evrope sa centralnom, zapadnom i južnom Evropom. Osnovana je 5. Marta 1996. I od tada veoma uspešno posluje.

Turkish Airlines

Turkish Airlines je najveća i nacionalna avio kompanija Turske, sa sedištem u Istanbulu, na aerodromu Ataturk. Leti do skoro 300 odredišta u preko 100 zemalja i nekoliko puta je ovenčana titulom najbolje avio kompanije u Evropi.

Wizz Air

Wizz Air je mađarska low cost avio kompanija sa glavnim bazama u Mađarskoj i Poljskoj. Avio kompanija je osnovana septembra 2003. A godinu dana kasnije je obavila prvi let iz Katovica u Poljskoj. Leti isključivo avionima tipa Erbasom A320-200. Glavne baze su mu Katovice i Budimpešta, a trenutno leti iz 16 baza u Evropi.

Mass Media International

Mass Media International je protekle dvadeset dve godine rada posvetila inovativnom i afirmativnom pristupu u kreiranju i organizaciji poslovnih sadržaja na tržištu Jugoistočne Evrope. Kroz niz poslovnih strukovnih konferencija i dogadjaja osigurala je i tržištu JIE pružila korisne i jedinstvene informacije i znanja, stručnoj i širokoj javnosti skrenula pažnju na uspešne menadžere, kompanije i institucije i kroz najbolje primere iz prakse podsticala kreiranje afirmativnog partnerskog okruženja.

Adria Media Group

Adria Media Group u potpunosti je posvećena stvaranju jasne i održive budućnosti u cilju zadovoljavanja svih potreba miliona čitalaca svojih štampanih izdanja, posetilaca svojih vebportala, korisnika svojih mobilnih aplikacija i gledalaca svojih video-sadržaja. Osnove uspeha kompanije Adria Media Group definisane su kroz realizaciju poslovne strategije.

DPC

Digital Printing Center d.o.o. u sklopu svoje proizvodnje raspolaže najsavremenijim štamparskim mašinama u solvent ink-jet, UV flat bed, Latex kao i tehnologiji sito štampe i tabačne štampe, renomiranih svetskih proizvođača Hewlett-Packard, Vutek, Mimaki, Durst, Thieme, Xeikon i Xerox.

Beogradski sajam

Tradicija duža od sedam decenija, duh modernog vremena i opredeljenje da uvek bude u žiži privrednih dešavanja, učinili su Beogradski sajam najvećom i najuspešnijom sajamskom institucijom u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Posredstvom svojih manifestacija Beogradski sajam je u Beograd i Srbiju „doveo“ nebrojeno mnogo svetskih proizvođača iz različitih oblasti i privrednih grana, predstavio niz najaktuelnijih tehnologija i proizvoda vrhunskog kvaliteta, a nisu retkost ni svetske premijere.

Tarom Airlines

TAROM je nacionalna i najveća avio kompanija Rumunije sa sedištem u Bukureštu. Njeno sedište je Bukureški aerodrom Henri Koanda. TAROM ima redovne linije ka destinacijama u Evropi, Africi i Bliskom istoku.

Air Cairo

Air Cairo je niskotarifna avio kompanija bazirana u Egiptu, u Kairu. Ona je niskotarifna filijala kompanije EgyptAir i ima redovne linije do Saudijske Arabije, Kuvajta, Katara, Jordana, kao i ekskluzivne ture do Egipta iz Evrope.