CLICK ME

Sajmovi

 

FRANCHISE EXPO PARIS 2017

„Franchise Expo Paris“ je naprestižniji sajam franšizinga u Evropi. Okuplja sve brendove sveta iz svih privrednih delatnosti kao i one koje su tek u razvoju. Sajam franšizinga održan je od 19. do 22. marta u Parizu gde su svoje franšizne koncepte predstvili izlagači iz 24 zemalja. Pored izlagača iz Francuske izlagalo je i 138 inostranih brendova.

U okviru nacionalnog štanda koji je organizovala Privredna komora Srbije svoj franšizni koncept predstavio je Fly Fly Travel. Godine rada u franšiznom sistemu i iskustvo omogućili su da Fly Fly Travel predstvi svoj franšizni koncept kao primer dobrog sistema.

Fly Fly Travel je prisutan na inostranom tržištu – Sloveniji, Austriji i Hrvatskoj pa je Sajam bio odlična prilika za razmenjivanje iskustva sa međunarodnim sistemima , uspostavljanju kontakata sa nacionalnim asocijacijama i predstavlajnju franšiznog koncepta. Zainteresovanost posetilaca pokazatelj je da je Fly Fly Travel pravi primer odličnog srpskog franšiznog koncepta turističke agencije koji je primenljiv na evropsko tržište.

Štand je posetio ambasador Republike Srbije u Francuskoj, Rajko Ristić koji je ocenio da je Sajam za izlagače bio uspešan. To potvrđuje broj posetilaca- oko 35 000 ljudi.

FRANCHISING EXHIBITION CROATIA 2016

Drugi međunarodni sajam franšiza, finansijskih i konsultantskih usluga  u Opatiji realizovan je 2. i 3. juna 2016.godine. Organizator Sajma je bila Županijska komora Rijeke uz podršku Primorsko –goranske županije, Grada Opatije, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske udruge za franšizno poslovanje.

Na Sajmu su se predstavile uspešne regionalne franšize, finansijske i konsultantske kuće.Svoje franšizne sisteme su predstavile i franšizni sistemi iz Srbije.

 

Fly Fly Travel je drugi put po redu izložio svoj franšizni koncept. Izlagač je bio Master primalac, Luca Žic sa kolegama iz Beograda.

FRANCHISING EXHIBITION CROATIA 2015

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia) – prvi je specijalizovani franšizni sajam na području Primorsko-goranske županije. Organizator smotre bila je Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka u saradnji s brojnim partnerima i pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije.

 

 

 

FEC 2015  održan  je 29. i 30. maja 2015. godine u hotelu Royal u Opatiji. Zainteresovani za franšizno poslovanje imali su krajem maja priliku da uživaju u Opatiji i da se upoznaju sa ponudama franšiznih sistema

koji su izlagali.

Sajam se održao prvi put na području Primorsko -goranske županije gde je uspeo da okupi davaoce i primaoce franšiza iz zemlje EU i Balkana.

Tokom trajanja Sajma predstavile su se uspešne regionalne franšize, finansijske i konsultantske kuće. Preduzetnici su dobili savete i informacije u vezi pokretanja franšiznog poslovaja i upoznali predstavnike franšiznih sistema.

Fly Fly Travel je je predstavio svoj franšizni koncept jer ima u cilju da svoje poslovanje proširi na tržište regiona. Predstavnici kompanije izložili su  svoj franšizni koncept i učestvovali  na  B2B sastancima i konferencijama.

Nastup jedoneo nova poznanstava, poslovne prilike i poslovne uspehe. Rezultat je potpisivanje Ugovora  su Master  primaocem  za teritoriju Hrvatske.