Fly Agent Fly program osmišljen je kako bi stimulisao i razvijao odnose sa drugim turističkim agencijama. Program je zamišljen tako da su svi članovi u startu ravnopravni, a za svoju poziciju i obim beneficija samostalno se bore kroz kupovinu “Fly Fly“ avio karata i aranžmana.

Ovaj program trebalo bi da doprinese rastu obima prodaje i efikasnosti poslovanja na više načina, koji su u potpunosti prilagođeni subagentima. Takodje, kako bismo povećali efikasnost obrade zahteva, odredili smo agenta koji će se baviti, isključivo zahtevima i pitanjima subagenata.

Pored toga, pružamo mogućnost rezervacije i kupovine hotelskog smeštaja u bilo kojoj zemlji sveta . Zahvaljujući razgranatoj mreži poslovnih partnera i ozbiljnosti sa kojom pristupamo organizaciji individualnih aranžmana, imamo pristup velikom broju rezervacionih sistema putem kojih dolazimo do vrlo povoljnih cena hotelskih smeštaja svih kategorizacija.

Osobe koje su zadužene za saradnju su:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Snježana Đukić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve informacije možete dobiti i na sledeće telefone Call centra koji radi od 00-24h: 011/218-56-16 i 060/747-07-00

Dokumenti za preuzimanje (PDF):